< Till bloggens startsida

Regn regn regn

Idag regnar det (ifall någon har missat det eller bor på någon annan sida av landet där det är strålande sol), spöregnar för att vara mer exakt. Jag tycker vanligtvis att det är väldigt mysigt med regn, men idag har jag inte haft något alls att göra. Ingen inspiration till pyssel, inget jag har velat läsa, inget jag har kunnat ordna med och jag har varit riktigt rastlös. En hopplös dag med andra ord (åtminstone fram till att jag fick för mig att baka en tårta).

Jag vill ha sol, skärgård och mysiga kvällar på klippor igen!
Bild från en mysig kväll på klipporna på Träskö-Storö
Canon 50 D + Tamron 28-70 / f. 2.8

Lillasyster

Ofta när jag sitter hemma och har tråkigt brukar jag få min lillasyster att ställa upp på en fotografering. I lördags var en sådan kväll. Vi slängde ihop lite grann och jag tog fram blixtarna osv. Vi orkade dock inte hålla på så länge, och det ledde till att jag endast blev nöjd med denna bild. De andra var antingen inge bra p.g.a. miner Beppe gjorde eller att skärpan/ljuset var knas.

Canon 50 D + Sigma 70 / f. 2.8 + Studioblixtar

Segling


Happy birthday

Idag är en stor dag, för världens bästa pojkvän fyller 18 år!
(Eller ja, egentligen igår, eftersom klockan har hunnit bli över tolv redan)

Jag väckte honom med frukost på sängen: en energidryck och en ost och skinka macka på världens godaste bröd, i brödet satt ett födelsedagsljus! Av mig har han redan fått presenter, i lördags (när vi firade honom på båten med min familj) fick han en töjning och sedan ett bra tag tillbaka har han vetat att hans större 18års present från mig är att jag betalar en resa för honom och mig till London. Den 9/8 bär det av, och jag längtar så himla mycket!
Det finns ingen vackrare än min man<3
Canon 50 D + Tamron 28-75 / f. 2.8

Home sweet home

Nu är jag och babe hemma från seglingen (eller ja, vi kom hem igår, men har inte haft tid att uppdatera). Det var jätte mysigt att vara på sjön igen och både jag och babe önskar att vi kunde varit ute ett par dagar till, men imorgon har vi en viktig dag att fira, min älskling fyller 18 år. Han blir stor, han blir en man! :D

Det var planerat att seglingen skulle äga rum i finland i år, men de planerna struntade vi i och höll oss till vår älskade Stockholms kärgård. Dagarna innehåll segling, utforskande av öar, klättring i berg, fiske, bad (för både jag och babe, trots att vi är enorma badkrukor båda två!), grillning på klipporna, kort spelning, fotografering, lunch i sittbrun under segling, sällskapsspel med familjen, osv osv.

Jag älskar våra somrar på sjön. För mig är det riktigt semester och avkoppling!
En glad tetpet under segling
Canon 50 D + Tamron 28-75 / f. 2.8

Segling

Varje år åker jag och min familj ut och seglar någon vecka eller två. I år kommer jag och min älskling bara kunna vara med i en vecka tyvärr, men det ska bli mysigt ändå. I år är det segla över till Finland och segla i skärgården där som gäller och det ska bli riktigt kul, härligt med lite ny fotomiljö osv.

Om två timmar åker jag och babe ut till båten, sedan kommer resten av familjen imorgon och då bär det av. :)

Så nu kommer det inte komma något mer här på åtminstone en vecka, så ha det bra allihopa!

Canon 50 D + Tamron 28-75 / f. 2.8

Elin<3

I måndags var jag in en vända till stora staden för att fika med min kära vän Elin. Jag har tur som har henne, för hon är en av världens allra bästa och finaste vänner, bättre går inte att hitta. Vi hade en mysig eftermiddag med fika i det fina sommarvädret, lite fönstershopping och prat om allt och inget.

Det kändes skönt att få en härlig dag utan stress och grejer tillsammans med Elin, för i slutet av augusti flyr hon från Sverige för att tillbringa 4 månader i Paris. Jag kommer sakna henne så otroligt, dock får jag en ganska bra anledning till att ta en weekend i Paris i höst. Underbart!

Canon 50 D + Tamron 28-75 / f. 2.8

Lisa

Jag har aldrig riktigt varit en katt människa, men Lisa älskar jag. Hon är helt underbart söt!
Canon 50 D + Tamron 28-75 / f. 2.8

I'm home

Nu är vi hemma igen (okej, kom hem igår men orkade inte skriva). Jag och babe hade en underbar liten mini semester i Lammhult. Vi tog det lugnt tillsammans med Joel och Julia,  film och mys, men vi hann även umgås med några av mina andra vänner.

Nu är det packning som gäller. Imorgon bär det av ut till båten. Jag och babe åker ut en dag tidigare än min familj. Sedan blir det en vecka på havet :)


Lammhult

Nu när jag äntligen lyckas komma igång med att lägga upp bilder lite regelbundet, så åker jag iväg ett par dagar.
Imorgon åker jag och min älskling iväg till mina älskade vänner i Lammhult. Vi kommer att vara borta i (troligtvis) två nätter, och det ska bli jätte roligt!

Ni får förhoppningsvis se lite bilder och grejer när jag kommer hem igen :)

Canon 50 D + Tamron 28-75 / f. 2.8

every lie reveals the truth

I'd rather walk alone,
don't wanna chase you around.
Every day, every day, every minute.

I'd fall a thousand times,
before I let you drag me down.


Canon 50 D + Tamron 28-75 / f. 2.8

Hundkex

Canon 50 D + Tamron 28-75 / f. 2.8

Lying is your favorite passion

The frustration, it's a regular thing.
I hate the ones, who love to hate,
because thier just like me
Canon 50 D + Tamron 28-75 / f. 2.8

Kalaset

Igår var min familj (självklart då inkl. min älskling), min faster & familj och min farmor och åt middag på resturangen Kalaset strand. Vi går ut och äter middag i början av sommaren varje år, då bjuder farmor oss allihopa för att fira hennes födelsedag.

Detta var första gången vi var på kalaset, men maten var helt fantastisk och sällskapet var lika bra som alltid!

Canon 50 D + Tamron 28-75 / f. 2.8

Pink flowers

Canon 50 D + Tamron 28-75 / f. 2-8

RSS 2.0