< Till bloggens startsida

I encourage your smiles, I expect you won't cry.


Canon 50 D + Canon 50 / f.1.8

Now come one, come all,
to this tragic affair.
Wipe off that make up,
what's in is despair.
So throw on the black dress,
mix in with the lot.
You might wake up and notice,
you're someone you're not.

Just the ordinary

Överlag skulle jag vilja påstå att jag gillar vardagliga, impulsiva bilder
mer än strikt organiserade och planerade bilder.
Känsla och ögonblick är vackert.
SL, not my friend to day

Kom till skolan för ett tag sedan. Jag och Nora var i Alvik klockan 08:10 idag, resan därifrån brukar ta 10 minuter. Vi fick först vänta i tjugo minuter, sedan när tvärbanan väl gick klockan halv nio, så tog det 45 minuter till Liljeholmen. Vi var i Liljeholmen 09:15, resan som skulle ta 10 min tog alltså 1 timme och 5 minuter, om man räknar med väntetiden. Usch..

Happy birthday!

Grattis på födelsedagen världens bästa mamma<3

My bad

Dålig uppdatering, jag vet, men har faktiskt mycket nu. Var i Rom några dagar för två veckor sedan, nu är det mycket i skolan, samtidigt som jag jobbar som vanligt och fightas med min mage. Imorgon blir det doktors besök och förhoppningsvis kommer de fram till något som kan hjälpa mig (men troligtvis inte, de gör de ju aldrig känns det som).

Nå, detta inlägg får handla lite om Rom.
Det var helt amazing, så otroligt vacker stad som jag verkligen kommer att besöka igen! Resan blev så underbar som den var tack vare personerna jag spenderade den med. Vi var och såg Colosseum, Forum Romanum, Spanska trappan, St. Peterskyrkan, St Petersplatsen, Phanteon och mycket mer. Vi åt underbart god mat, drack goda vita viner, myste i det underbara vårvädret, och hade det allmänt underbart.
Bild 1: Nora, amanda och petra
Bild 2: Amanda
Bild 3: Nora och jag

RSS 2.0