< Till bloggens startsida

Black and white!

   
Modell: Rebecka
Make up artist: Michaela Isaksson
Canon 5D mark II + Canon 70-200 mm / f. 4.0

Min trollunge<3

Ännu lite fler bilder från i söndags kommer här, denna gång på min fina lillasyster Lalla. Hon har sånt fantastiskt hår och hela hon är fantastisk (som ni kan se)! Min håret får henne att se ut som en "liten" trollunge! :) <3
Make up artist: Michaela Isaksson
Canon 5D mark II + Canon 70-200 mm / f. 4.0

Svart/vit vs. färg

Här kommer två bilder till på min vackra syster Rebecka. Jag gillar både den svart/vita bilden och den i färg. Vilken är er favorit? 
Make up artist: Michaela Isaksson
Canon 5D mark II + Canon 70-200 mm / f. 4.0

Sisters<3

Idag blev det lite fotografering tillsammans med mina två systrar, Rebecka och Lalla, och även tillsammans med Michaela, som är en helt fantastiskt duktig make up artist! Är väldigt nöjd med dagens fotografering och dessutom otroligt stolt över hur vackra systrar jag har! :)

Här kommer ett litet smakprov :)
Make up artist: Michaela Isaksson
Canon 5D mark II + Canon 70-200 mm / f. 4.0

Fler bröllopsporträtt

Några fler porträttbilder från bröllopet jag fotograferade nyligen :)

Bröllopsporträtt

Fick för några veckor sedan äran att fotografera ett bröllop. Jag har känt Anna och Micke i flera år, de bor på samma gata som mina föräldrar, min lillasyster är väldigt nära vän med deras dotter och Anna är moster till en gammal vän till mig.
Bröllopet var fantastiskt vackert, de gifte sig utomhus, i perfekt väder och med mälaren som bakgrund. Allt var perfekt.

Här är två av porträttbilderna jag tog på dem: 
 Canon 5D mark II + Canon 50 mm / f. 1.4

Sixtens namnfest

För ett tag sedan fotograferade jag Sixtens namnfest. Ammi och Cissi hade ordnat och fixat, och allt var så fint. Dagen började med ett helt fantastiskt dessertbord, Ammi hade gjort alltind själv och allt var så underbart gott och vackert!
Själva cermonin var också jättefin och Sixten var så lugn och fin under hela. Efter cerminon blev det lite mat och presentöppning, och alla gästerna uppmanades att skriva i en jättefin gästbok de ordnat ihop, som Sixten kommer få när han är äldre.

Allt var så fint och bra ordnat, och inte nog med det, så är Cissi, Ammi och Sixten en av de finaste familjerna som finns! Så ta en titt på deras blogg också, den hittar ni här :)
 
Här kommer några bilder från dagen:
¨
 

RSS 2.0