< Till bloggens startsida

Do not look down

Svartvit bild på Michelle
Canon 50D + Canon 17-88 /f.2,8 + 2 st 200ws studioblixtar (+ vit bakgrund)
Modell: Michelle (www.more.devote.se)

Detta är troligtvis min favoritbild på Michelle från vår senaste fotografering i början av januari.
Nu är jag jävligt taggad på att fota, trots min brist på fantasi för tillfället har jag och Michelle lite planer på en fotografering som förhoppningsvis kommer bli av om inte allt för länge, dock tror jag att de passar bättre när det är vår.

Men men, just nu sitter jag och kollar resor och drömmer mig bort. Ska se om jag kan hitta något bra i London, för i sommar fyller min pojkvän 18 år och då har jag tänkt att jag ska bjuda honom till London i födelsedagspresent, längtar! (:

Work work and then again work

Skolan tar upp väldigt mycket tid, det gör jobbet också. Dock tycker jag det är rätt skönt, jag gillar att ha rutiner, jag gillar att ha något att göra. Visst kan det vara otroligt skönt att ligga på soffan en hel dag, eller sova hur så länge, MEN.. jag skulle säga att jag hellre föredrar ett liv med lite stress än ett liv på soffan. För vad åstadkommer man när man ligger på soffan en hel dag? Inte speciellt mycket. Det jag dock önskar är att det skulle finnas lite mer tid för foto, så får väl försöka ta mig tid till det.. dock måste jag även försöka få tid för träning, men får lösa det på något sätt!

Vad föredrar ni? Ett en fullspäckad lite stressad vardag eller en vardag där ni inte gör något annat än att ligga på soffan?

An eye for an eye

Jag älskar att fotografera makro, denna dag fick pojkvännen stå för motiv.
Han har väldigt vackra ögon, och jag älskar att man kan "rikta" fokusen så pass,
så man endast ser en linje i hela motivet som har fokus.

Pugs


Mopsar är de sötaste hundarna som finns, jag älskar dom.
Så fort jag flyttat hemifrån och vant mig vid det, så kommer
jag köpa en liten mopsvalp. De är så söta!

Flowers in the sun

Blommor i motljus och solnedgång
Bild utav mig, från i somras.


Jag vill fotografera, men vart är min inspiration, fantasi och tid?

Modellfoto

Michelle i paljettröja
Modell: Michelle (www.more.devote.se)
Foto: Jag

Jag har fastnat lite för att fotografera personer, jag tycker det är väldigt roligt. Dock saknas min fantasi för tillfället och har därför fastnat framför mina blixtar, som jag inte ens lärt mig helt.

Modeller är alltid någonting som behövs, därför tänkte jag passa på att säga att om ni vill bli fotograferade, så hör av mig till mig och vi försöker fixa ihop något! Vore toppen om du hade en fotoidé då, för att underlätta för mig.

Too close to see

Grönt tulpan blad med röd bakgrundBlått bär från vår buske i trädgårdenOrange tulpan i makro

För ett par dagar sedan köpte jag ett riktigt makroobjektiv, jag älskar det. Det är underbart kul, och man kan få häftiga bilder med det, minst sagt.
I morse var det underbart vackert väder när jag var på väg till bussen, dock hade jag inte kameran med mig och eftersom jag var på väg till skolan kunde jag inte vända för att hämta den. Sådana saker händer mig alltid, trist!

A brand new start

Nu är det dags igen, ännu ett försök till en blogg. Denna gång ska jag dock inrikta mig så det blir (till största del) en fotoblogg, så förhoppningsvis går det bra denna gång. En liten presentation kanske skulle sitta på plats. Jag heter Teten och är 18 år. Jag bor i Stenhamra, en liten mysig håla, någon mil utanför stor Stockholm. Jag pluggar för tillfället sista året på gymnasiet, jag läser media på Edicon, en skola i liljeholmen. Jag extra jobbar i bokhandeln på NK, minst 3 dagar i veckan efter skolan. Jag har därför inte så jätte mycket fritid, men när jag väl har fritid kan man ofta hitta mig på något fik med min pojkvän och/eller vänner, hemma med min familj, ute/inne och fotograferar något eller på något annat mysigt ställe där jag kan leva precis som jag vill. Detta får räcka för denna gång, ni får lära känna mig mer om ni fortsätter att läsa framöver (:

RSS 2.0