< Till bloggens startsida

Min tredje fotoutställning

Om ca. 2 veckor har ett nytt ungdomsställe här på ön invigning. Fabriken heter det, och de verkar bli riktigt nice, det ska finnas replokaler, studio (om jag inte minns fel), dansstudio, café och lite mer härliga saker.

För någon dag sedan blev jag förfrågad om jag inte kunde ställa ut lite bilder till invigningen, och självklart tackar jag inte nej till det. Mor hjälpte mig att välja tema, och det blev tillslut "Borta bra men hemma bäst", så alla bilderna kommer vara fotograferade här på Ekerö.

Det är lite stressigt må jag säga att få ihop en utställning på knappt 3 veckor, samtidigt som man jobbar osv. Men det är värt det. Så det jag vill säga är helt enkelt att den 12/11 på Fabriken Ekerö kommer jag att ställa ut bilder, be there!

Ett litet smakprov:

Stop motion

Jag älskar stop motion filmer, det är awesome, och denna är fantastisk! Se och njut!
Stop motion av Oren Lavie

Publicitet :)

Nu är numret av Mälaröarnas Nyheter där jag är med kommit ut, det känns självklart ganska kul att nämnas där, även om jag det inte står så mycket om mig :)

Kolla här, och bläddra till sida 14 :)

Squirrel sqoirrel

Imorgon är det fredag och exakt 10 veckor kvar till julafton, fantastiskt!
Jag kommer börja min fredag morgon som vanligt, nämligen med att min ena kusinfin kommer och hämtar mig och skjutsar mig en bit till jobbet, en mysig fredags tradition.

I slutet av november åker jag till Paris, det ska bli awesome. Bilden nedanför är från senaste resan, nämligen när jag och min babe var i London i augusti. Denna söta ekorre var det första vi såg när vi kom in till Hyde park och där fastnade vi resten av tiden i Hyde park. Haha.
Canon 50 D + Canon 70-200mm / f. 4.5

Analogt

Jag är så himla sugen på att testa lite att fotografera analogt, har pappas gamla Canon systemkamera som jag tänkte ge ett försök. Så för en stund sedan fotograferade jag upp de 4 sista bilderna av rullen som satt i kameran som vi inte har rört på några år, ska bli väldigt intressant att se vad det är för bilder på den rullen!

Här får ni i alla fall en bild jag fotograferade på Beppe för ett tag sedan. Vi såg avsnittet av Top Model då de fotograferar bilder i sepia, och modellerna har vaselin i ansiktet för att de ska vara glansiga. Så ja, därifrån kommer inspirationen^^
Canon 50D + Canon 50mm / f. 1.8

The colors of the rainbow

Mycket som händer just nu, eller ja det känns som att jag jobbar, jobbar och jobbar, haha. Men jag gillar det. Jag trivs jättebra på mitt jobb på Närlunda, det är fantastiskt att få jobba med barn. Det börjar även gå lite framåt på foto fronten, jag är ledare för en fotogrupp som jag träffar en gång i veckan, då är jag anställd via Stenhamra fritidsgård. Idag var jag uppe och tog emot mitt stipendium (som jag fått från Skandia för att leda fotogruppen) i en mer officiell utdelning.

Men men, här får ni en bild jag tog på Nadia i slutet av augusti. Jag gillar hennes ögon på den här bilden! Av någon anledning dras jag till dom direkt, istället för att kolla på all färg hon har i ansiktet :)
Canon 50D + Sigma 70 / 2.8 + En studioblixt

Bor man landet, så gör man.

Jag bor i en liten förort till Stockholm, och jag älskar det! Häromdagen, när jag var på väg hem från jobbet, såg jag att dessa fina kossor var ute i sin hage. Jag har tänkt fota dom flera gånger, men de har alltid varit så långt bort i hagen eller dåligt ljus. Men i tisdags var de nära och bra, så det blev lite kossa bilder :)
Canon 50D + Canon 70-200 / f. 4.5

RSS 2.0