< Till bloggens startsida

Julen är här!

Snart är oktober slut, det innebär att att november tar över, det i sin tur innebär att det inte är långt kvar till december, vilket betyder.. snart är det julafton!

Igår köpte jag en julgran till lägenheten (en plast gran, så den är dock inte uppe än), jag är klar med ca. hälften av alla julklappar för i år och jag har skrivit i min kalender, så jag varje dag ser hur många dagar det är kvar till julafton. Om någon inte insett det än.. jag älskar julen!

I år känns det extra roligt för att jag ska få julpynta ett eget hem, skicka ut julkort från vår adress, sitta och pyssla med julklappar utan att behöva smyga och bara julmysa. Åh vad det är underbart! :D
Glad Tet över att julen snart är här! :D

Fjärilshuset

Jag, mamma och Eric vad på fjärilshuset i somras, och självklart följde kameran med. Blev egentligen inte alls nöjd med bilderna, utan bara 2 st som jag anser duger. Svårt att fotografera något man inte är van vid och på ett sådant ställe som är så fuktigt som det är där, linsen immar igen fort som attan (kanske inte det bästa för kameran helt enkelt..).

Här får ni i alla fall två bilder därifrån, två bilder som skiljer sig helt från varandra!

Noll inspiration

Har noll inspiration till att fotografera just nu tyvärr, och jag saknar det. Men just nu tar lägenheten fortfarande upp mitt liv. Det är så skönt att ha något eget och att bara ta det lugnt. Imorgon blir det jobb, 8-19, lång dag men kul.


Här har ni mig förresten.

Lägenhetslivet

Jag älskar min lägenhet, jag älskar att få bo tillsammans med världens finaste pojkvän, jag älskar att ha något eget, jag älskar att bo i Abrahamsberg. Dock är det delade känslor, för jag saknar min fina familj.

I helgen nu har vi varit hundvakter, vi har haft fina Beyla hos oss och det har varit så mysigt. Så hela dagen har jag känt att de enda som fattas här är en liten hund att mysa med. Planen är att vi kanske blir med hund till sommaren, vi får se hur det blir med det! :)

För att de ska bli någon bild i inlägget får ni en bild på en fin liten katt, det är Erics kompis. Alltid när Eric är ute och röker hemma hos mamma och pappa så kommer katten till honom och jamar och myser.

Brommabo

Som jag skrev i förra inlägget, så fanns de risk för att bloggen skulle få lida ett tag, och det har den fått göra. När lägenheten väl blev min kändes de som att jag aldrig fick vila, jobbade på dagarna och åkte sedan direkt till lägenheten för att jobba där. Även på helgerna var vi och jobbade, detta pågick i en månads tid.

Nu äntligen har jag flyttat in! Lägenheten är helt fantastiskt fin nu och den är helt perfekt för mig. Min älskade pojkvän har fått jobb och har även han flyttat in, så vi är numera sambos. Vi är klara med allt stort, men har lite små grejer att fixa och vi måst bo in den lite grann, sen blir den fullständig!RSS 2.0