< Till bloggens startsida

Sixten

Var ju för ett tag sedan och fotograferade Cissi och Ammis underbara son Sixten, han var bara 5 dagar gammal och helt otroligt fin!

Här kommer lite bilder jag tog på honom :)Canon 5D mark II + Canon 50 mm / f. 1.4 och Sigma 70 mm / f. 2.8

Bebismys!

Kom nyligen hem från Cissi och Ammi, har varit och fotat världens finaste bebis. Han var underbart söt och jag har tagit över 500 bilder på honom. Tydligen har han inte haft ögonen öppna under så långa stunder tidigare, men under en lång stund i början så låg han alldeles lugn och fin och spanade runt.

Efter att ha fotat honom en stund så blev det gos, kunde inte riktigt sluta för att det var så mysigt. När jag väl kom därifrån så insåg jag att jag varit där i 3 timmar. Mys!

Bilder på bebisen kommer upp på bloggen kanske imorgon eller något, men fram till dess för ni tre fin fina bilder på Cissi och Ammi från när jag var och fotade dom förra helgen.

Canon 5d mark II + canon 17-40 / f. 4.0

Modeller sökes!

I början av maj kommer jag ha min femte fotoutställning, det ska bli riktigt kul och denna gång har jag en ordentlig tanke och idé bakom utställning. Därför är jag ute efter att hitta lite modeller som skulle tycka det vore kul att ställa upp. Utställning heter "Sagolikt" och kommer ha ett sagotema, låter det intressant. Så kommentera här eller släng iväg ett mail till info@teten.se :)

Bebis!

Som jag skrev i mitt senaste inlägg så var jag och fotograferade Cissi och Ammi i lördags, eftersom Cissi är höggravid och de ville ha lite bilder för att föreviga det hela.

Med det här inlägget vill jag säga ett stort grattis till tjejerna, eftersom de idag fick en liten pojke! Är otroligt glad för deras skull och längtar ganska mycket till helgen då jag ska åka och träffa och fotografera det lilla miraklet :)
Canon 5d mark II + Canon 17-40 / f. 4.0

Cissi och Ammi

Igår var jag hos en vän och fotograferade henne och hennes flickvän. Cissi är nämligen höggravid och de ville ha lite bilder på magen. Det var otroligt kul att få fotografera gravidbilder för första gången och testa på hur det är, vilket var väldigt kul! Och som pricken över i:et, så var de helt fantastiskt fina tillsammans!

Man märkte hur lyckliga de var tillsammans, hur mycket de älskar varandra och hur mycket de älskar och längtar efter lillen i magen. Det är en helt fantastisk resa de gjort, hur starka de har varit, och jag beundrar dom :)
Tycker ni kan ta en liten titt på deras blogg också, den hittar ni här.

Här kommer två bilder från gårdagen:


Canon 5d mark II + Canon 17-40 / f. 4.0

RSS 2.0