< Till bloggens startsida

New york, new york!

Imorgon försvinner jag och min fina pojkvän till New York över hela långhelgenm, kommer hem på måndag igen!

Det ska bli heeelt fantastiskt! Tar med mig syrrans kamera (min gamla) och min lilla kompakt kamera, så efter New York kommer uppdatering! :)

Hemsida

Har fixat i ordning min hemsida, så spana in den vettja! :)

www.teten.se

Dröm sommarhuset!

Min älskade kamera är fortfarande på service, och servicetiden har för längst 2 gånger. Det känns förjävligt, då jag troligtvis inte kommer få tillbaka den i tid för att kunna ha med den när vi åker till New York, och det suger.

Den största anledningen till dålig uppdatering just nu är alltså att jag inte har något att ladda upp!
Men spana in det här huset, det är helt underbart! Detta skulle jag lätt vilja ha som en liten sommarstuga att fly undan till om somrarna!

Det är inte min bild, bilden har jag hittat via StumbleUpon

Lägesrapport

Det är helt fullspäckat på jobbet nu känns det som. Tydligen är det alltid fullt upp i Maj, men det hade inte jag någon aning om. Utflykter, föräldrarmöten, drop-in fika, kväll med uppträdande, osv.
Imorgon är det studiedag. Hoppas på att få ytterligare lite klarhet i hur hösten kommer se ut för in del.

Mitt jobb är inte direkt det värsta jobbet just nu. Vara ute hela dagar och leka med barnen, i det varma sköna vädret. Dock tycker jag att de senaste två dagarna har varit aningen för varma, så har mest hålt mig i skuggan, men ska inte klaga!

Numea är jag ju dock 20år och dessutom orangehårig. Härligt!
Canon Powershot S95

Brallan

Här kommer två till bilder på brallan<3
Canon 50 d + Canon 50 / f. 1.4

Ironi

I flera månader har jag saknat inspiration och ork till att fotografera. Men nu, nu vill jag fotografera. Jag ser bilder i huvudet, som jag vill fästa på en bild. Men kan jag det? Nej! För min kamera är på lagning. Ironi!

Idag lånade jag därför Lallas kamera (min gamla 50d), och fotograferade henne i trädgården. Bara för att få någon ny bild.

Canon 50 d + Canon 50 / f. 1.4

RSS 2.0