< Till bloggens startsida

Feather

Canon 50 D + Sigma 70 / f. 2.8

Lägenhetsjakt

Känns som att nästan all min tid nu går åt lägenhetsjakt. På helgerna är jag på visningar (igår var jag på 5 st) och på vardagarna går mycket utav min tid till att hoppas på att lägenheten jag vill ha blir min.
Varje gång det slutat med att den lägenheten jag vill ha, inte blir min, så har jag blivit så besviken och ledsen eftersom jag trott att jag inte kommer inte någon som är lika bra. Dock har jag hittat varje gång hittat en bättre.

Det är faktiskt väldigt kul att titta på lägenheter, men nu har jag tröttnat lite och vill istället att jag vinner någon budgivning så jag blir lägenhetsägare!
Canon 50 D + Sigma 70 / f. 2.8

Zoo

Jag och min pojkvän har insett att det bästa för oss vore att skaffa ett zoo, eftersom vi vill ha så många, och olika sorters, djur. Det jag helst av allt skulle vilja ha är en stor mysig panda, och både jag och Eric skulle verkligen vilja ha en tiger. Sedan skulle vi inte tacka nej till ett lejon, en isbjörn, några pingviner, några olika sorters apor, osv. Så ja, det är väl lika bra att skaffa ett eget zoo!

Här är några bilder från kolmården i somras
Canon 50D + Tamron 70-300 / f. 4.0 - 5.6

Världens godaste varma choklad

Har varit hemma hela veckan eftersom jag har varit sjuk, har äntligen piggnat till lite grann, så idag på eftermiddagen så var jag faktiskt på konsum med min kära mor.

Tänkte tipsa om världens godaste choklad, drack den häromdagen när jag mådde dåligt och tyckte synd om mig själv, kände att jag behövde lite uppmuntran. Jag har chansat lite på måtten nu, eftersom jag aldrig gör efter mått, men de borde vara lagom :)


2 dl mjölk
50 gram marabou mjölkchoklad
1 msk ljus sirap
5 st små polkagriskarameller

Blanda ihop allt i en kastrull och låt det koka tills polkagrisarna har smält.
Häll upp i en kopp och ha på marshmallows eller grädde.


Det blir awesome, trust me!
Canon 50D + Tamron 28-75 / f. 2.8

Mizu

Har beställt en ny kamera och två nya objektiv, vill nu att tiden ska gå lite fortare så jag kan åka och hämta alltihop. Jag vill fotografera, jag vill ta nya bilder och jag vill ha inspiration. Och jag hoppas att mina nya grejer ger lite extra inspiration utöver vad årstiden gör.

Här är tre bilder från i somras, alla bilderna är på Nadia.
Alla bilder är klickbara

RSS 2.0