< Till bloggens startsida

New York - dag 1

Vi var på Arlanda strax innan 9, planet skulle lyfta 11:25. Vi var trötta, glada och förväntansfulla. Vi tittade lite i tax freen och käkade frukost på ett café. Väl på planet var det en lång och seg flygtur, 8 timmar och 40 minuter! Men vi såg på filmer, lyssnade på musik, sov/vilade och åt. De severades två måltider, andra gången fick vi pizza och glass :)

När vi landade i New York var kl. ca 20:30 svensk tid, och alltså 14:30 amerikansk tid. Vi hade bokat transfer, så vi hade en liten gubbe som väntade på oss och sedan skjutsade oss enda fram till hotellet. Väldigt skönt! Väl där gjorde vi oss hemstadda på hotellet, det var ett otroligt fint hotell och rum, vi bodde på 19 våningen (6e bilden nedanför är utsikten från hotellrummet) och allt var perfekt.

Efter vi gjort oss hemma på hotellet promenerade vi ut på stan för att se oss lite omkring. Vi bodde PRECIS på Times Sq. vilket var oerhört skönt.
Vi kikade bl.a. in på Disney affären på Times Sq., den var fantastisk! Vi kikade i lite olika affärer, men när klockan började närma sig 19 rörde vi oss mot Donken, köpte med mat upp till hotellrummet. Efter det var vi helt slut, och vi la oss kl. 21 för att sova (då var klockan alltså 3 på natten svensk tid).
Alla bilder är tagna med Canon Powershot s95

Kommentarer
Dani

Hihi! Snygg röd väska! den är köpt i Italien. :P

2011-08-05 @ 09:10:21

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0