< Till bloggens startsida

Blomma - färg eller svartvit?

Kan inte bestämma mig om jag gillar denna bäst i färg eller svartvit. Mina åsikter är väldigt blandade när de gäller svartvita blombilder. I vissa fall tycker jag det kan vara riktigt mycket snyggare, men då måste de vara riktigt kontrastrika och skarp fokus på olika delar av bilden, annars blir det för platt och livlös. De flesta blombilder tycker jag därför måste ha färg, för att ha sin "rätta natur".
Denna bild kan jag dock inte riktigt bestämma mig för hur jag vill ha den. Jag älskade den svartvita, för kontrasterna och skärpan var fantastisk, men färgerna var  också riktigt fina tycker jag, så vet inte riktigt hur jag vill ha det.
Det lutar dock mot att den svartvita är min favorit, för när jag väl hittar en blombild som fungerar i svartvitt så fastnar jag väldigt lätt för dessa.
Canon 50 D + Sigma 70 / f. 2.8

Amanda

Har insett att det inte är någon idé att försköa lova bättre uppdateringar osv. Det är sommar, och då kan jag inte lova att jag kan uppdatera varje dag. Dock kan jag lova att när jag väl uppdaterar så kommer MINST 95% av inläggen innehålla bilder, så det är värt att vänta! Och jag säger inte att jag aldrig kommer uppdatera, jag säger bara att jag inte vet hur ofta.

Här kommer några fler bilder på min fina (både på utsidan och insidan) vän amanda!

Kista

Jag och min babe har bott i kista i en vecka nu, har passat en lägenhet. Det har varit jätte mysigt och vi har haft det toppen!

I början av veckan jobbade jag två dagar på fritids, i onsdags träffade vi elin i stan och firade sedan erics låtsas pappa som fyllde år. Igår åkte vi till Stuvsta för att fira midsommar, vi var hemma hos Jessica, vi var 10 st och de vi kände sedan innan var Elin, Jessica, Hanna-Li och Danne. Det var jätte trevligt!

Nu är min älskade babe och gratulerar sin barndomsvän som fyller år, jag har ont i magen så jag stannade hemma. Så på mitt schema är det dags för att titta på barnprogram tills Eric kommer tillbaka och då ska jag laga god mat till oss! :)
´
Jag har fått så långt hår!

Dålig uppdatering

Jag har varit otroligt dålig med uppdateringen, igen. Dock så har jag haft väldigt mycket att göra. Förra fredagen (den 4e) tog jag studenten, det var underbart! Sedan måndag - fredag har jag haft något både förmiddag och eftermiddag. Vissa dagar jobb och sedan direkt till andra jobbet, vissa dagar jobb och sedan studentmottagningar, osv.

Nu i helgen hade jag Amanda och Sara här på middag. Vi satt ute på altanen hela kvällen och det var jätte mysigt och trevligt! Amanda stannade över natten och igår passade vi på att köra en photoshoot. Bilderna blev riktigt bra, jag tycker verkligen om dem. Här får ni ett smakprov (mer bilder från igår och från resten av veckan kommer att komma!):
Canon 50 D + Tamron 28-75 / f. 2.8

Världens vackraste pojkvän

Idag har jag och min underbara och vackra pojkvän varit tillsammans i 2½ år! Tiden har bara runnit iväg och det känns inte som att det var länge sedan jag var hemma hos honom för första gången, då han, jag och Simon satt och tittade på film och spelade tv-spel hela natten. Det känns inte som att det var länge sedan jag och Eric träffades varenda dag efter skolan i vecka för att titta på exakt samma film varenda dag. Det känns inte som att det var länge sedan då jag för första gången kunde presentera honom som min pojkvän för min familj och vänner.

Det har gått 2½ år, och jag blir fortfarande mer och mer kär i honom för var dag som går. Han är inte bara min pojkvän, han är även min allra bästa vän! Jag älskar honom så innerligt mycket!

Här är en söt bild på mig och boy:en för ett bra tag sedan :)

RSS 2.0