< Till bloggens startsida

Det var ett tag sen sist..

Ja, som titeln lyder så var det ett tag sen jag bloggade, sist jag bloggade var i april.. En liten kort uppdatering om resten av 2013 kanske vore på sin plats då.
I juli var jag och min pojkvän i Japan, vilket var helt fantastiskt! Det är numera ett av mina absoluta favoritställen och vi kommer absolut föröska åka tillbaka! Fantsitks miljö, trevliga människor och härlig kultur.
 
I september startade jag ett eget företag, Teten media & design, det känns jätteroligt och spännande! Jag har redan gjort ett lite större fotouppdrag åt ett företag, gjort layout till en tidning och fotograferat ett vinterbröllop. Nu längtar jag efter att se hur jag kan fortsätta utveckla företaget under 2014!
Jag och min kära mor (som har en fantastisk pysselblogg, den hittar ni här) har lite olika projekt på gång som vi förhoppningsvis tar steget vidare med under 2014.
 
I julklapp av min pojkvän fick jag en jättefin fotobok, med olika fotoprojekt man kan göra för att komma igång lite. Mitt mål nu är att jag ska försöka göra så många projekt som möjligt, och se till att blogga om dem här. Så förhoppningsvis kommer det upp lite olika roliga inlägg under 2014! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0